Идеи за подарък на един истински specialty coffee любител

Постнато отadmin18/12/20220 Коментар(и)

Всеки практичен човек знае, че ако иска да си спести главоболията и паникьосването в последния момент, сега е най-подходящото време да планира какви коледни изненади да приготви за близките си хора. Но вечният въпрос “Какъв подарък да избера?” е неизменна част от този процес. Бъдете спокойни, защото сте попаднали на правилната статия, особено ако сред любимите ви хора има истински фенове на specialty coffee.

 

 

Ние от Family Coffee Roastery “Martines” сме ви подготвили специален списък с подходящи, интересни и оригинални коледни изненади за любителите на кафето, които определено ще паснат идеално, защото първо и най-важно правилно при избора на подарък е - какво истински харесва даден човек.

 

Коледа в кутия

Вдъхновени от наближаващите празници, създадохме specialty coffee бленд с аромат на Коледа, съдържащ три вида кафета 100% Арабика от Южна Америка и Африка,

с нотки на фъстък, шоколад, горски плодове и роза. А меденият послевкус допълва приятното усещане от напитката.

Като допълнение за по-вълшебна атмосфера направихме и адвент карти за всеки ден от 1 до 24 декември със свежи идеи за по-приятно изкарване на празниците, подходящи за любимото споделено време със семейството и приятелите.

Коледа в кутия е много подходящ подарък за истински  кафе любител, който иска да посреща всеки ден от месец декември с ароматната напитка от Martines в ръка и добро настроение.

 

Кафе дегустация

Тази идея определено не е от материалните, но със сигурност ще подарите емоция и преживяване, които ще се помнят дълго. Подходяща е за всеки начинаещ или професионален кафе любител, защото по време на дегустацията ще има възможност да  опита различни и интересни specialty coffee, изцяло подбрани и съобразени с желанията на клиента. Също така дискусията ще присъства активно през цялото време, ще може  да се задават всякакви въпроси, свързани с така цветния и богат свят на кафето. А и колко ценители на тази напитка са били в истинска пекарна за кафе? Точно затова ние от Martines ви представяме тази идея за коледен подарък. Обещаваме ви, че с нея ще изпъкнаете с оригиналност.

 

Обучение

Научаването на нови неща или надграждането на знания, винаги е добра идея, особено ако темата ви вълнува и харесва. Тогава обучението по-скоро би било истинско удоволствие.

Ако се чудите какво да подарите на ваш любим човек, който определено се интересува от кафе, едно обучение би било интересен избор. Нашият екип от сертифицирни професионалисти ще съдействат и помогнат за цялото изживяване.

Имайки предвид нивото на знания на вас или човека, за когото е предназначено, ще бъде подготвена специална и много динамична програма, която ще включва теория и практика.

След всеки проведен курс, при интерес и желание, можете да проверите знанията си с изпит и при успешно взет, да получите международно приет сертификат от The Specialty Coffee Association (SCA), с който да се похвалите на близки и приятели, или да използвате като основа за бъдещо професионално развитие в тази индустрия.

 

Бъдете креативни при избора на коледни подаръци за най-любимите си хора, защото чрез тях изразявате обичта си, но и показвате колко добре ги познавате. Точно затова създадохме и тази статия, с която да ви помогнем и олесним. Ако ни се доверите сега и изберете някоя от по-горе изброените идеи, ще ни благодарите после. Не се колебайте да се свържете с нашия екип при интерес или въпроси. Все пак остават броени дни до Коледа, не чакайте последния момент.

 

Оставете коментар

Loading...