Интервю с Катерина Лазова, една от първите опитали образователната кутия „coffee explorer”

Постнато отadmin08/06/20210 Коментар(и)

Чували ли сте за българския кафе форум - платформа, в която всички любители на тази напитка могат да обменят информация и опит? И поради тази причина решихме да се колаборираме с него като предоставим възможност на аудиторията му да се включи в специален giveaway. Ще се запитате каква беше наградата? Нашата нова кутия Coffee Explorer”, предназначена за търсачи на нови  качествени кафе вкусове. Късметлийката, която взе участие и спечели е Катерина Лазова. Свързахме се с нея и проведохме едно интервю, тъй като искахме да разберем мнението ѝ за кутията. А какво ни сподели тя, можете да прочетете по-долу.

 


Какво е Вашето мнение за кутията “Coffee Explorer”?

            Идеята да предоставите възможност за дегустация на различни кафета, различайки се по качество, е интересна. След непосредствено приготвяне и опитване е лесно да се намерят разликите.

 

Бяха ли Ви полезни материалите, които открихте вътре?

            Материалите, които включва кутията, бяха интересни, но не и решаващи за крайния ефект. Може би само наименованията и спецификите на самите кафета улесняват процеса.

 

Успяхте ли да усетите разликите в кафетата?

            Разликите на вида и вкуса са осезаема. Най-голямата може би е между обикновеното и другите две.

 

Кое от кафетата най-много Ви допадна?

            Specialty coffee и premium  бяха с отлични вкусове. Да си призная честно, ми останаха по малко накрая. Затова реших да ги смеся и се получи много добра комбинация. Специалното е по-киселинно (плодове, може би ябълка), което ми допада. Премиумът е доста сладко и приятно на вкус като сладостта я намирам за доминираща над всички останали вкусове.

 

Бихте ли си купили отново кутията „Coffee Explorer” със следващите различни характеристики, които сме подготвили?

            Защо не!

 

Бихте ли препоръчали кутията “Coffee Explorer” на Ваш близък/приятел, който обича тази напитка? Ако да, защо?

            Бих я препоръчала на всички, които се интересуват от тази напитка да си я закупят, за да проверят уменията и сетивата си.

 

Има ли нещо в кутията, което не Ви харесва или бихте искали да подобрим?

            Количеството от 100 гр. не е достатъчно за групова дегустация с приятели, какъвто беше случая при мен, но за самостоятелна е супер!

 

Какво беше Вашето настроение, докато правехте дегустация вкъщи?

            Всички бяхме развълнувани дали ще усетим разликите. С радост открихме, че имаме доста съвпадения.

 

Знаехте ли за нашата Семейна пекарна „Martines Caffe” преди участието Ви в giveaway-а на Coffee Forums? Ако да, откъде?

            От Coffeeforums научих за Вашата пекарна.

 

Бихте ли оценили кутията “Coffee Explorer” от 1 (най-малко) до 10 (най-високо), вземайки под внимание цялостната идея за създаването ѝ, визия, продуктите и т.н. ?

           Моята оценка би била 7.
 


Надяваме се да ви е била полезна и информативна статията, тъй като искахме да ви споделим мнението на наш клиент. То е важно и ни служи като полезна обратна връзка. Благодарим на Катерина за нейната гледна точка! Споделяйте ни вашите впечатления в коментари под статията или социалните профили. Каква бихте искали да е следващата тема на „Coffee Expolorer”?

Оставете коментар

Loading...