Как различните зодии предпочитат да пият кафето си?

Постнато отadmin08/04/20210 Коментар(и)Любопитно,

За мнозина сутринта започва с голяма нужда да си направят от любимото кафе. Някои го предпочитат чисто, други с мляко, захар или мед. Дали ще го консумират на път за работа, на дивана с книга в ръка или в офиса с колегите, всеки кафе любител е създал свой собствен ритуал около тази напитка. Но това никак не е случайно, защото въпреки скептиците, които не вярват, че всъщност кафето, което всеки човек предпочита да пие, дефинира личността и разкрива част от характера му. Освен това, има още нещо любопитни около този ритуал, който е различен за всеки един човек. Бихте ли предположили, че дори зодията ви може да играе ключова роля в изграждането на различните навици?

Как различните зодии предпочитат да пият кафето си?


В този ред на мисли, ние от Мартинес кафе, избрахме настоящата ни блог тема да бъде малко по-различна ( специално предназначена за хората, които вярват в зодии) като я посветим на различните зодиакални знаци и начина, по който предпочитат да пият кафето си. Като допълнение ще ви предложим различни кафета от нашата Семейна пекарна, които подхождат на зодията и личността ви. А доколко написаното по-долу отговаря за вас и любимата ви напитка, ще прецените сами.


ОВЕН
В главата на представителите на тази зодия е изразът : “Кафето е преди всичко.” Предпочитат го късо, но силно, тонизиращо, горещо, чисто, без захар, без сладки глезотийки. Или накратко казано - обичат еспресо. Пият го бързо - на 2 – 3 глътки, без много приказки. Овните слаби кафета и разредени течности не обичат. Може да е едно, но да е изправящо косата.
Нашето предложение за теб: Колумбия Мекбуда

ТЕЛЕЦ

Телците обичат да пият кафето си бавно, да не ги пришпорват, особено когато се отдават на своите удоволствия. Ако бързат, ще предпочетат да отложат пиенето на кафе за някой по-спокоен момент. Харесват го добре подсладено и с мляко. Вкусът е омекотен и приятен. Предпочитанията им са - със сметана, с мед, кафява захар, на уютно и приятно местенце, в допълнение с кроасани, кифлички и много сладкиши.
Нашето предложение за теб: Етиопия Сасе Роду

БЛИЗНАЦИ
Представителите на тази зодия пият кафе преди да излязат, по време на път и след като пристигнат на работа, например. Рядко го консумират на маса, предимно в пластмасови и картонени чаши, или в термос, тъй като предпочитат да го носят в ръката си.
Нашето предложение за теб: Еспресо Доро

РАК
Представителите на зодия рак обичат кафе, приготвено в домашна обстановка, а още повече предпочитат някой друг да им го приготви. По-голямо удоволствие им доставя. Също така имат голям афинитет към чашата, в която им се поднася. Ако тя е красиво декорирана с цветя, орнаменти и богата украса, както и да е от керамика, определено ще задоволи нуждите им.
Нашето предложение за теб: Колумбия Голаабил

ЛЪВ
Лъвовете обичат кафета за ценители. Не биха седнали в някое случайно и посредствено кафене. Представителите на тази зодия търсят класата, както във вкуса, така и в сервирането. Предпочитат кафе с наситен и концентриран вкус, къса доза за силни усещания, от специална селекция висококачествени сортове. Това им носи усещане за индивидуалност и изтънченост.
Нашето предложение за теб: Етиопия Иргашеф

ДЕВА
Хората от тази зодия харесват био кафета с грижа за здравето и природата. Определено обръщат внимание на това, което консумират и се интересуват от произхода му. Освен като освежаваща и тонизираща напитка, представителите на тази зодия биха си позволила да пият екологично чисто кафе, което би намалило риска от хронични заболявания и да повиши качеството и продължителността на живота. Кафето на Девата не е евтино, поради спазването на определени стандарти и изисквания при отглеждането му, защото за безопасността на здравето си, Девата не жали средства, които влизат в категорията разумни разходи.
Нашето предложение за теб: Колумбия Хеминга

ВЕЗНИ
Везните предпочитат кафе с изтънчен вкус и в комфортна обстановка и компания. За тях този ритуал е свързан с любов и интимност.
Също така за артистичните представители на тази зодия, които са ценители на изкуствата, особено им пасва кафе лате, тъй като чашата не е просто напитката, а истински шедьовър.
Нашето предложение за теб: Кения АА

СКОРПИОН
Кафето на скорпиона е силно и черно, без добавки към вкуса и аромата му. Предпочитат го горчиво, концентрирано и без захар и допълнителни подсладители, най-много парче черен шоколад. Представители на тази зодия обичат да пият кафе след тежък труд, след големи физически и психически усилия, когато силното кафе трябва за кратко да им възвърне силите, за да могат да са пълноценни и продуктивни.
Нашето предложение за теб: Еспресо Крема

СТРЕЛЕЦ
Хората от тази зодия харесват кафе, поднесено в голяма чаша и в допълнение колкото се може повече екстри. Стрелецът обича пълнотата и изобилието навсякъде, включително и в чашата кафе. Не са особено претенциозни що се отнася до произход и сорт на кафето, важното е количеството да задоволяват сетивата им.
Нашето предложение за теб: Ароматизирано кафе

КОЗИРОГ
Представителите на тази зодия обичат да пият кафето си, докато са фокусирани върху работа, съпроводено с планове и графици, с гледане на часовника и планиране на важни срещи. Атмосферата определено е сериозна и делова. Предпочитат чисто и късо кафе, поднесено по етикет и с отношение, тъй като това ги кара да се чувстват специални.
Нашето предложение за теб: Никарагуа Макукане

ВОДОЛЕЙ
Кафето на представители на тази зодия е в необичайна ситуация, на необичайно място, при случайни срещи. Не признават традиции, излизат извън рамки и разчупват обичайните стандарти за пиене на кафе. Предпочитат доста нетрадиционни вкусове и често експериментират с напитката, тъй като самата им натура е цветна. Често кафето им е до компютъра, докато разглеждат социалните мрежи или си пишат с приятел.
Нашето предложение за теб: Бразилия Примавера Хъни

РИБИ
Рибите харесват кафе, което удовлетворява най-различните им вкусове и предпочитания. Не се придържат към определен стил на пиене на тази така любима напитка или марка. Но едно е особено характерно за представителите на тази зодия – имат определено изискването, а именно да се наслаждават на кафето си в пълен релакс и интимност. Не обичат шумни компании на оживени места, а уединение и спокойна атмосфера.
Нашето предложение за теб: Руанда Фулу

В заключението бихме се радвали да споделите вашето мнение в коментар като ни кажете дали сте успели да „откриете“ себе си в описанието за зодията си. А, ако искате да разберете дали нашето предложение за кафе, наистина е подходящо за вас, можете да го потърсите в онлайн магазина ни.  При нужда от съдействие не се колебайте да ни пишете. 

Оставете коментар

Loading...