Кой е вкусът на твоята Коледа?

Постнато отadmin17/12/20200 Коментар(и)Новини,

Коледа се празнува навсякъде по света. В различните страни се чества по различнии начини, с различни обичаи, но въпреки това остава любимият празник на милиони хора. Защото е онова време от годината, когато можете да си починете, да се съберете  цялото семейство около трапезата. Дни изпълнени с топлина, уют, споделени моменти, подаръци и любимите коледни филми.

Освен всичко това, много често свързваме този празник и с различни вкусове и аромати като мандарини, канела или ванилия? Това ни подтикна да създадем специално за вас тазгодишни коледни блендове, с които искаме да допълним духа на празника ви. Все пак освен всичките подаръци, които вече сте купили за близки и приятели, защо да не зарадвате и себе си? Няма да е излишно да се поглезите.

Представете си една топла, празнична сутрин пред камината с чаша ароматно, прясно изпечено кафе, не е ли страхотно?

Ако искате да откриете своя коледен вкус, който най-добре да приляга на вашата личност и предпочитания, можете да прочетете редовете по-долу.
 

БЛЕНД: КОЛЕДНА ЗВЕЗДА

Празничните усмивки изгряват с искри от цитрусова топлина. Ако сте от хората, които нямат търпение да окачат коледните лампички, да чуят любимите коледни песни и смятат, че още един подарък под елхата никога не е излишен, това е вкусът, който ще допълни празничното ви изживяване.

 

БЛЕНД: ПРАЗНИЧЕН ПЛАМЪК

Топлината на празника пристига с венец от канела и чили. Ако сте от хората, които нямат търпение да прекарат празниците в компанията на най-близкия човек и да се отдадат на романтични моменти, то това е вкусът, който ще допълни празничното ви изживяване.


 

БЛЕНД: ТИХА НОЩ

Коледния уют пристига със снежинки от ванилия и бял шоколад. Ако сте от хората, които обичат топлината на камината и празнични следобеди, посветени на нищоправене, това е вкусът, който ще допълни празничното ви изживяване.


 


Ако не знаете какво да изберете - заложете на нещо познато и предпочитано като вкус, или пък се спрете на нещо коренно различно и противоположно, защо да не експериментирате?

Ние ви гарантираме, че с коледните блендове на “Martines caffe” ще допълните онази приятна празнична обстановка. Във въздуха ще се носи освен мирисът на баница във фурната, но и  ароматът от чашата прясно изпеченото кафе, на което да се насладите, без да бързате за работа. Преди всичко кафето, нали така?

 

Оставете коментар

Loading...