Край на миража! Хубавото кафе по време на почивка е възможно.

Постнато отadmin08/07/20210 Коментар(и)Любопитно,

С предстоящите пътувания през лятото идват и предизвикателствата. Едно, от които е невъзможността да пиете хубаво кафе Арабика или Робуста, защото качеството не ви задоволява. Въпреки това има известен чap в приготвянето на ĸaфe пo вpeмe нa пътуване. И тo нe caмo зaщoтo излизaтe oт pyтинaтa нa eжeднeвнoтo пpигoтвянe, в yдoбнaтa cи ĸyxня, a cъщo защото можете да експериментирате и да опознавате света на кафето. Но не забравяйте, че не трябва да правите компромис с любимата си напитка и нейното качество.

 

 

Точно затова избрахме настоящата ни статия да я посветим на няколко подходящи бариста аксесоари, които не заемат много място в багажа ви и с тях несъмнено ще можете да си приготвите сутрешното кафе, където и да се намирате.

Aĸo ще пpигoтвятe ĸaфe на път, имате богат избop oт oбopyдвaнe, нa ĸoeтo дa ce cпpeтe, a ĸaĸ дa гo избepeтe зaвиcи изцялo oт видa ĸaфe, ĸoйтo ще пиете. Ocнoвнoтo, c ĸoeтo тpябвa дa ce cнaбдитe e:

  1. Приспособление, с което да смелите зърната.

В случай, че предпочитате да взимате кафе арабика на зърна, например, е нужно да го смилате непосредствено преди употреба. С помощта на ръчната кафе мелачка Hario Skerton, произведена в Япония, вместимост 100гр. и в комплект с гумен капак за съхранение на смляното кафе, определено ще допринесете за напитката, която обичате да пиете.

  1. Съд, в който да сварите водата.

Подходящ съд, в който можете да сварите водата, може да е каната Hario с газово или електрическо подгряване., произведена в Япония от неръждаема стомана, с вместимост 1.0л  Може да се използва за приготвяне на кафе посредством филтър, хемекс, френска преса или др.

  1. Уред за приготвяне на кафе.

Начините, чрез които можете да си приготвяте напитката, са различни. Един от тях е аеропресата, произведено в САЩ от висококачествена пластмаса и вместимост 1-4 чаши, която е изключително функционален и удобен избор за вашето пътуване. Също така е в комплект с филтри и мерителна лъжичка, които не заемат много място в багажа.

Ако пък сте от любителите на студеното кафе арабика, например, можете да си вземете специален уред за приготвяне, който е без много усилия и инвестиции, с вместимост 650 мл.

  1. Съд за отпадъчно кафе.

За да не се чудите къде да си изхвърляте остатъчното кафе, можете да си вземете специален съд, в който да го събирате. А след това да използвате кафето за скраб върху лицето и тялото. Определено ще ви хареса резултатът.

  1. Съд, в който да пиете кафето си.

При избора на съд, от който да пиете кафето си, имате наистина голям избор - от пластмасови и хартиени чаши до термоси и др. Но определено най-подходяща е порцелановата чаша, тъй като запазва за най-дълго време топлината и вкуса на напитката.

Надяваме се с тази блог статия да сме ви помогнали да разберете, че хубавото кафе по време на почивка не е мираж. Вече на пазара можете да намерите многобройни бариста аксесоари, които определено могат да допринесат за качествена напитка, където и да сте. Всичките по-горе споменати принадлежности можете да откриете в онлайн магазина ни, където има и подробна информация за тях. Както и да се свържете с нас в социалните ни мрежи, ако имате допълнителни въпроси.

 

Оставете коментар

Loading...