Нестандартни коледни подаръци за кафе любители

Постнато отadmin02/12/20210 Коментар(и)Любопитно,

 

Декември е! Отново се намираме в това време от година, когато празничната еуфория ни поглъща, тръпнем в очакване за коледната трапеза, отрупана с всякакви вкусотии и компанията на най-близките ни. Но да не забравяме и красиво подредената елха с подаръците под нея. Каква би била Коледа без тези старателно опаковани изненади? Разбира се, за едни избирането на подаръци започва месеци по-рано с куп идеи, но пък за други това е толкова трудна задача, почти невъзможна, защото са се изчерпали или уморили да търсят.

 

Family Coffee Roastery “Martines” също обичаме подаръците и затова избрахме настоящата ни статия да я посветим на тази част от вас, които често срещат затруднения при коледното пазаруване като ви дадем няколко нестандартни идеи за подаръци за кафе любителите, които познавате и искате да зарадвате.

 

1. Коледна кафе кутия “Подарък специално за теб”.

Това е нашето ново и много специално празнично предложение към всички кафе любители. Подходящо е както за лично ползвате, така и за подарък на близък. Кутията съдържа  премиум кафе “Перу Чанчамайо” - 0.250 кг., специално кафе “Мексико Монте Азул” - 0.250 кг., специално кафе “Етиопия Halo Hartume Farmer” - 0.250 кг., мерителна лъжица и плакат на колелото на вкусовете. Кутия, изпълваща дома със страхотни аромати и глезеща сетивата.

 

2. Екзотично specialty coffee.

През месец декември от “Martines” предлагаме -10% на избрани specialty coffee, които са много интересни, нестандартни и определено вкусовете им действат приятно на небцето. Страхотна идея за коледен подарък за някой кафе любител или повод да разнообразите сутрините на вашето семейство.

 

3. Кафе дегустация в “Martines”.

Всъщност подаръкът не винаги трябва да е материален. Ако и вие сте на това мнение и търсите да поднесете незабравима емоция и изживяване, в такъв случай можете да обмислите нашето предложение за кафе дегустация в Family Coffee Roastery “Martines”. Нужно е само да се свържете с нас, да изберем удобен ден и час, както и да обменим идеи. Ще се съобразим с вашите предпочитания за кафета, които бихте искали да включим, както и методите на приготвяне. Определено това би било страхотен подарък за един истински кафе любител и ви гарантираме, че ще го помни дълго време. 

 

4. Кафе и вино със сходни вкусови нотки.

Голяма част от хората, които държат на качественото еспресо, имат афинитет и към хубавото вино. Все пак, както сме писали в една наша предишна статия, кафето и виното вървят ръка за ръка и в много отношение си приличат. Затова можете да обмислите идеята за подарък, която да включва кафе и вино с еднакви вкусови характеристики, а ако допълните и с подобен шоколад, определено ще задоволите сетивата на вашия близък приятел или роднина.

 

5. Кафе и още нещо.

Забелязали сме, че истинските кафе любители харесват всичко свързано с тази напитка. Затова едно хубаво и прясно изпечено кафе, придружено с ароматна свещ, ухаеща на кафе, тематични чорапи или красиви чаши, биха били чудесна изненада.

 

6. Кафе машина или мелачка.

За тези от вас, които обичат да подаряват скъпи и големи неща, е добра идея да обмислите да купите професионална кафе машина или мелачка на ваш близък, в случай, че няма или има нужда от нова. Все пак за един истински кафе любител хубавото еспресо и прясно смлени зърна са от съществено значение за цялостната наслада.

 

Надяваме се, че след като сте прочели статията, са ви изплували и още идеи за подарък тази Коледа. Така че оставете притеснението настрана и се впуснете в завладяващо празнично пазаруване. Вярваме, че ще успеете да купите най-подходящите подаръци, с които да зарадвате близките ви. И не забравяйте - не е важно какво има под елхата, а кой стои около масата.

 

Нашето “Martines” семейство ви желае топли и светли празници.

Оставете коментар

Loading...