ОБРАЗОВАТЕЛНА КУТИЯ - COFFEE EXPLORER – КАЧЕСТВО. Какво представлява?

Постнато отadmin21/05/20210 Коментар(и)Новини,

Какво представлява?

От много време насам, ние от “Martines caffe”, искахме да създадем някакъв нов продукт, различен от сегашните ни, който да е интересен и полезен, но и да подпомага развитието на кафе индустрията в България. Освен това да предоставим възможност  на любителите на тази напитка да погледнат през нова призма на кафето.

Coffee explorer

 

Е, с голямо вълнение ви споделяме, че той вече е факт - нашата нова кутия Coffee Explorer, съчетаваща в себе си всички наши желания. От началото на месец Mай тя е налична и можете я да откриете в онлайн магазина ни. Разбира се, такъв продукт има нужда да бъде презентиран на аудиторията. Точно поради този факт, го обвързахме с майска кампания, в която представяме кутията подробно. Също така и в настоящата ни блог статия, ще “поговорим” за Coffee Explorer. Ако сте стигнали до тук,  вероятно представлява интерес за вас, така че продължете да четете и по-надолу.

 

Основна цел на кутията:

Чрез кутията искаме да предадем знания и опит на все повече хора, с които заедно да помагаме за развитието на българската кафе индустрия. С помощта на Coffee Еxplorer, предлагаме на любителите на енергизиращата напитка да се докоснат до нови и интересни вкусове като ги опознаят отблизо.

 

Основни задачи:

Тъй като кафетата, които сме подбрали, никой не знае какви са, освен ние, една от основните задачи, на които сме заложили, е всеки от вас максимално да разгърне потенциала си, опитвайки се да познае техните вкусови профили. С помощта на дегустацията, която си направите вкъщи и упътването, което ще откриете в кутията. Освен това, с Coffee Еxplorer, целим да се забавлявате и наслаждавате на напитката. Тя е подходящ повод да се съберете компания ентусиасти и дори да го превърнете в игра.

 

Какво е съдържанието й:

В кутията „ Качество“ ще откриете три изпечени кафета по 100 гр., 100 % Арабика - Single origin, които са от една държава на произход и със сходни характеристики, но се различават по качество на зърната, спрямо трите класифициращи категории - Commercial, Premium and Specialty. Можете да приготвите напитката си, както на вас ви харесва - на  еспресо машина, чрез алтернативни методи на филтрация и т.н. Но е важно и трите да са еднакви, за да може дегустацията да бъде най-точна и следователно ще ви е по-лесно при откриването на вкусовите характеристики. Също така в Coffee Еxplorer ще откриете помощни материали, а именно:

  1. лист със стъпките, които можете да следвате по време на дегустацията ( в случай, че не сте напълно наясно как е правилно да протече ). На гърба ще откриете и пълното описание на кафетата, което е за предпочитане да използвате накрая на дегустацията, за да си сверите вашите записки и да разберете до колко сте се справи успешно при разпознаването на качествените категории.
  2. два дегустационни листа, на които можете да водите своите бележки.
  3. колелото на кафеените вкусове, което е преведено на български език, а как можете да го използвате (ако не знаете, разбира се), ще откриете в блога ни, където имаме специална статия за него.

 

Защо да си купите кутията?

Вероятно информацията до тук ви се струва интересна и вече сериозно обмисляте дали да си вземете една кутия и да се впуснете в това приключение за сетивата, или по-скоро сте скептични и смятате, че тази тема вече ви е позната, тъй като се опитвали всевъзможни видове. И при двата случая бихме желали да ви споделим, че независимо с какъв опит разполагате,  Coffee Explorer ще ви послужи отлично. Съдържанието на кутията и самите кафета са подбрани с образователна цел, базирани на години опит в търсене и опитване на най-завладяващите вкусове. Като основния фокус е да се запознаете с категориите „Качество“, които често срещаме на пазара и сами да проверите до колко е вярно, това което знаете до момента и може би да научите нещо ново. Впуснете се в приключението и се превърнете в един истински Изследовател.

 

Силно вярваме, че този проект, в който вложихме старание и много усилия, да бъде полезен и интересен на всеки, търсещ личностно развитие в тази сфера или просто иска да се забавлява и разнообразява. Също така се надяваме тази наша идея да продължава и занапред като ще се стремим всяка следваща кутия да бъде още по-завладяваща, различна, но заложените в основата ценности, да са същите.

Като за финал, искаме да благодарим на всички хора, които се включиха активно в реализирането на кутията Coffee Explorer и които подкрепиха нашата идея, и кафе индустрията в България.

Оставете коментар

Loading...