Открихме Martines specialty coffee shop & roastery!

Постнато отadmin29/09/20220 Коментар(и)

На 17 септември, освен че всички столичани празнувахме Деня на София, но също така за екипа на Family Coffee Roastery Martines беше още по-специална тази дата. Защото сбъднахме една наша дългоочаквана мечта. Тази събота официално врати отвори нашият specialty coffee shop.

 

Martines's specialty coffee shop & roastery

 

До голяма степен идеята и реализацията на проекта го дължим на всички вас - нашите приятели и клиенти, които ни помагатe да се развиваме и надграждаме. Вие сте движещата сила, благодарение на която всеки ден сме по-добра версия на себе си, по-мотивирани и с желание за още повече реализирани цели.

 

Къде се намира?

Новооткритият Martines specialty coffee shop & roastery се намира в идеалния център на София, близо до динамиката на големия град, но предлагайки обстановка, която позволява да се откъснете от забързаното ежедневие и да се насладите на прясно изпечено specialty coffee.

 

Какво ще откриете в него?

Ние държим на висококачествени продукти, които да предлагаме на кафе любителите. Точно затова във физическия ни specialty coffee shop ще имате възможността освен да изпиете едно еспресо, приготвено от нашия сертифициран бариста Анес като добавите към него вкусен бутиков десерт от световно признати шеф сладкари. Също така можете и да си купите прясно изпечено кафе за вкъщи - на зърна или смяло на момента според вашите предпочитания. А за тези от вас, които обичате да приготвяте любимата си напитка в домашни условия,  сме приготвили и бариста аксесоар, с който да допълните колекцията си.

 

Защо да го посетите?

Ако сте от онези истински ценители на хубавото кафе или сте наш дългогодишен клиент, то непременно трябва да посетите Martines specialty coffee shop & roastery, за да се потопите още по-силно в света на кафето. Ние ви обещаваме да предоставим истинска наслада за всичките ви сетива и се надяваме да стане едно от любимите ви локации в центъра на София.

 

Също така основна наша цел е да повишим културата на пиене на кафе на българския пазар и доколкото е възможно да обогатим повече консуматорите, предоставяйки им достъпна информация и висококачествени продукти.

 

В Martines specialty coffee shop & roastery можете да се насладите на истинско кафе изживяване директно от сърцето на нашата семейна пекарна, където старателно се грижим за нуждите на клиенти ни.

 

Освен че държим на качествената суровина, но и нашият сертифициран майстор-пекар Алекс обръща специално внимание на всяко едно specialty coffee, изпичайки го по най-подходящия начин, за да развие пълния потенциал на зърната.

 

Затова ако искате да се потопите в уютната атмосфера и да се докоснете до света на кафето, то тогава силно ви препоръчваме да ни посетите. Повече информация за локацията ще откриете в Instagram профила и не забравяйте да го последвате, за да следите от близо какви изненади сме ви подготвили за напред.

Оставете коментар

Loading...