Посрещни пролетта с твоето specialty coffee и KeepCup в ръка

Постнато отadmin15/04/20220 Коментар(и)

С първите пролетни и слънчеви дни се засилва желанието ви да прекарвате повече време навън сред природата в приятната компания на приятели? Искате да се наслаждавате на любимото specialty coffee, където и да сте - само не и вкъщи, но нямате подходяща и интересна чаша за кафе?

 

 

Точно затова от “Martines” избрахме априлската ни кампания да я посветим именно на тези от вас, които се намират в подобна ситуация. Представяте ли си ароматната напитка от прясно смлени и приготвени зърна в специална чаша КeepCup, опазваща околната среда, навсякъде с вас? Ако ви се струва интересно, прочетете следващите редове, в които ще ви разкрием подробности около тазгодишната ни пролетна кампания с 15% отстъпка - с грижа към вас и природата.

 

Кое specialty coffee избрахме?

През целия месец всички любители ще можете да се наслаждавате на специалното  кафе Перу - Тунки, отглеждано от Wilson Sucaticona и считано за най-доброто кафе в света за 2010 година от Асоциацията за специално кафе (SCA). Тази невероятна Арабика идва от района на Сан Педро - Пуно и расте между 1600 и 2000 м. надморска височина като кафеените зърна са сорт Бърбън. Съчетава в себе си аромат на сушени плодове и шоколад, а балансираният вкус наподобява карамел и медени нотки.

 

Защо KeepCup?

Търсейки приятна идея за априлската ни кампания, която да бъде интересна и в унисон с настъпващите пролетни дни, избрахме да добавим към нашето specialty coffee Перу - Тунки една дизайнерска чаша за кафе, подходяща както за дълги разходки в парка с любимия човек, така и за из път до работа през натоварените дни от седмицата. Освен удобна и визуално красива, има и нещо друго, което ни грабна в нея. А именно: цялостната идея около създаване й, защото производителите насърчават поведение, което е добро както за планетата, така и за потребителя. Ангажират вниманието по 3 ключови начина: чрез любовта към кафето, загрижеността за околната среда и отличния дизайн.

Знаете ли, че потребителите на KeepCup избягват употребата на над 5 милиона еднократни чаши, дневно? В рамките на всяка една минута, 1 милион еднократни чаши се използват и изхвърлят по света. С помощта на KeepCup, вие намалявате използването на пластмаса и други материали, причинители на глобалния проблем със замърсяването на околната среда.

 

Какви материали са използвани за тези интересни чаши за кафе?

KeepCup използват пластмаса, защото е лека, устойчива и подходяща за целите им, както и лесно рециклируема. Производството на пластмаса изисква малко енергия и създава малко брак, което намалява отпадъците в производствения процес. С ниското си тегло и ергономичност при опаковането, ефектът върху околната среда от превоза също е понижен.

Силиконът, който също присъства в съставните материали,  е лесно разделим компонент, осигуряващ добър захват, термоустойчивост и е без BPS и BPA. Основният материал в силикона е пясък, който се обработва на висока температура. Веднъж заел дадена форма, този материал не може да бъде ремоделиран.

KeepCup използват и темперирано калциево стъкло – то е издръжливо, шокоустойчиво, може да се мие в съдомиялна и издържа на високи температури.

 

Ако искате да се погрижите за предстоящите топли и дълги дни, изпълнени с аромат на прясно изпечено specialty coffee, както и сте загрижени за опазването на околната среда, то значи нашето априлско предложение с 15% отстъпка, е точно за вас. В онлайн магазина ни ще откриете  подробности около продуктите, но не отлагайте дълго, защото предложението ни важи до края на месеца или до изчерпване на количеството.

С KeepCup в ръка няма начин да останете незабелязани - без значение дали сте в парка, в планината или из градските улици.

Оставете коментар

Loading...