Рисуване с кафе - един по-интересен Halloween за „Martines caffe”

Постнато отadmin06/11/20200 Коментар(и)Новини,

Преди време попаднахме на един интересен профил в социалната мрежа Instagram, носещ името pigstories, който събуди любопитството в нас и решихме да го разгледаме. Разбрахме, че става дума за workshop-и за рисуване с кафе, което ни се стори интригуващо. Последва  кореспонденция с две млади и креативни момичета - Борислава и Елица, които са и създателките на този проект.

Да общуваме с тях бе истинско удоволствие, а след дългите разговори разбрахме, че всъщност си търсят фирма за кафе, които да са и техни партньори по време на workshop -те. Чудесно!
 


И така дойде време за планираното събитие, а поводът беше тазгодишният Halloween. Мястото, на което се проведе - Korner Coworking, допринесе много за приятното усещане както за нас, така и за всички присъстващи, които бяха избрали да разнообразят съботата си по нестандартен начин.

В продължение на два часа екипът на “Martines caffe” се грижехме за комфорта на гостите докато рисуваха с кафе, под съпровода на художничката Ани, която беше избрала тематична картина - вампирка, която трябваше да пресъздадат включилите се в workshop-a. Мартина, най-младият член от екипа, също взе участие като рисува с кафе и крайният резултат всъщност се получи доста сполучливо, като за първи път.

В атмосферата се носеше така любимият аромат на кафето от Бразилия - ферма “Примавера”, под звуците на приятен джаз, а през прозорците се подаваше красива гледка към кокетна уличка, намираща се в центъра на София. Идилията бе пълна.

В заключение искаме да благодарим от името на целия екип на Семейна пекарна „Martines caffe”  на организаторите от pigstories, както и на домакинките, за възможността  да бъдем част от нещо толкова приятно и зареждащо с емоции. Силно вярваме, че тези workshop-и ще продължават и занапред, тъй като са страхотна възможност за всички участници да създават нови контакти и заедно да споделят момента на наслада, докато рисуват и пият прясно изпечено кафе от Семейната пекарна.
 

 

Оставете коментар

Loading...