Условия на работа по време на извънредното положение

Постнато отadmin20/03/20200 Коментар(и)Новини,

Здравейте, скъпи приятели и кафе любители,

предвид създалата се обстановка в страната бихме желали да ви информираме, че към момента нашият онлайн магазин ще продължи да функционира както обикновено. От наша страна ще се постараем да изготвяме поръчките възможно най-бързо, но ви молим за разбиране в случаи на забавяне. Всеки от вас ще бъде информиран своевременно.

За съдействие и въпроси оставаме на разположение в нашите социални профили, на сайта и телефон: 0898593630 Нека бъдем солидарни и да използваме времето си за приятни домашни моменти в компанията на прясно изпечено и специално подбрано кафе.


Всички онлайн поръчки ще бъдат изготвени в указания срок и потвърдени по телефона от наш служител. След това ще бъдат опаковани и изпратени чрез куриерска фирма Еконт. Условията на доставка са както следва: Фиксирана доставка: до офис 3 лв., а до врата 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 60 лв.

На територията на нашата пекарна към момента работят в ограничен състав и съгласно условията за дистанция, служители без видими симптоми на вируса COVID19. Помещенията се проветряват и дезинфекцират при първа възможност или не по-малко от два пъти дневно. Влизането на външни лица в шоурума и в производствената част (клиенти и куриери и други) е преустановено временно до 29.03.2020г. или до второ нареждане от държавните органи. Всички лични поръчки се извършват на входа на производствената ни база, като се спазват всички препоръки за безопасност.

Изпичането и пакетирането на кафе продължава да се извършва като са засилени хигиенните мерки по следните критерии:

Достъп до стоката и производството е само на служители, които нямат видни симптоми на вируса, намират се в добро здравословно състояние и не са напускали територията на Република България в последните поне 90дни (3 месеца).

В помещението на производство не се допускат повече от трима души, като се спазва дистанция от поне 2 метра.

Използват се предпазни мерки до колкото има възможност спрямо магазинната мрежа.

Проветрява се редовно и се дезинфекцира съгласно указанията

Спазва се лична хигиена при служителите. Работа само с работни дрехи, миене на ръцете и т.н.

Кафето, което е изпечено се пакетира в защитени пликове съгласно изискванията, които да съхранят продукта и да го предпазят от замърсява с вирусни частици.

След това се поставя в транспортна опаковка, която се доставя на Еконт. Препоръчваме ви при контакт с транспортната опаковка да си измете непосредствено ръцете, избягвайте контакт с очите, носа и устата си. Дезинфекцирайте я преди да влезе в дома или офиса ви.

Самите кафени зърна се съхраняват на чисти места и тяхното изпичане протича при температури между 190 и 220°C при което всички бактерии и вируси би следвало да „умрат“. А от своя страна преди консумацията от вас, приятели отново преминава термична обработка между 90-96 °C. Съветваме ви за допълнителна сигурност при директен контакт с опаковката на продуктите, както и със самите кафени зърна да избягвате директен контакт със зоната на лицето ви и да си изпиете ръцете за допълнителна сигурност.

Екипът на Семейна Кафе Пекарна „Мартинес“ и на сайта www.kafenaedro.com ви приканваме да спазвате препоръките за лична хигиена и при възможност да избягвате социални контакти. Момента е тежък и неприятен за всички нас, но само със силата на позитивното мислене и следването на правилата бихме могли да се съхраним физически и психически. Надяваме се вие, нашите клиенти и приятели да се намирате в здраве, както и вашите близки и семейства. Ще се радваме да съдействаме с всичко, свързано с кафето, до колкото е възможно и не се колебайте да се свържете с нас при необходимост.

Бъдете здрави!

Поздрави,
Владимир Малканов и екипа на „Мартинес Кафе“

Оставете коментар

Loading...