b2b Media Awards 2021 Дебютното участие на “Martines caffe”

Постнато отadmin22/07/20210 Коментар(и)Новини,

На 14 юли се проведе тазгодишното седмо издание на наградите на b2b Media и за голяма изненада “Martines caffe” бяхме поканени официално от организаторите да вземем участие. Първоначално не знаехме дали ще я приемем, тъй като през годините кандидатстващите фирми са едни от българските лидерите в различни сфери като btv, UniCredit Bulbank, Lidl, Billa, Telenor, A1 и др. Но абстрахирайки се от този факт, определено стигнахме до заключение, че би било вълнуващо и интересно да се впуснем в такова предизвикателство. И тъй като до този момента никоя кафе компания не е взимала отличие на тези награди, решихме, че ще е чудесна възможност да покажем на широката аудитория, че и в нашия сектор има проекти, които си заслужават да бъдат видяни и оценени, както и че има добри примери в този бизнес.

 

 

Какво представляват b2b Media Awards.

Това награждаване се прави всяка година с цел да се отличат най-добрите и устойчиви на трудности компании, показващи своите находчиви програми, гъвкавост, иновативност, успешни стратегии и грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на кризисните обстоятелства.
Тазгодишният конкурс търсeше най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании в отговор на кризата с COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на резултати, дори и в ситуацията на пандемия. Журито дава своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

 

В коя категория участвахме?

Екипът на Семейна пекарна “Martines caffe” взе решение да участва в категорията “Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса” с образователната ни кутия “Coffee Explorer”, съдържаща 3 различни вида кафе Арабика,  която е изключително интересна, полезна и насърчаваща любителите на тази напитка да надграждат своята информираност и познания. Също така с помощта на тази кутия подпомагаме за развитието на кафе културата в България като една от основните ни задачи е да образоваме консуматорите що се отнася до “хубаво кафе” и да им покажем нагледно разликите в качеството на напитката.

 

Получихме ли награда?

Определено беше голяма изненада за нас. Тайничко се надявахме журито да ни забележи сред всичките кандидати и иновативни проекти. И се случи! Почетното 3-то място ни бе отредено на нас. И въпреки големия интерес именно в тази категория, сме успели да изпъкнем. Освен наградата, получихме и признание от журито за образователната ни кутия, първа по рода си на българския пазар.

 

Какви са ни впечатленията?

Определено такъв тип събития дават възможност на компаниите да се изявят и да представят своите кампании и проекти, помагащи за развитието на българската икономика и бизнес. Радваме се, че бяхме част от наградите на b2b Media и показахме на аудиторията, че въпреки COVID кризата, ние - малката Семейна пекарна “Martines caffe” сме създали проект, който е иновативен и интересен, и с който предаваме своите знания и опит на голяма част от любителите на тази напитка, предлагайки им в нашата кутия няколко вида Арабика кафета, различаващи се по един критерии - качество.
Също така последно време забелязваме тенденцията, че все повече хора се интересуват какво консумират и вече цената не е основен фактор, а качеството. Затова е истинско удоволствие за нас да можем да помагаме тази тенденция да се запази и за напред.

 

Насърчаваме всяка компания - малка или голяма, да участва в такъв тип събития, защото вярваме, че има много важни и обещаващи идеи и кампании, които биха помогнали за една по-добра икономика и бизнес в България. Също така такъв тип събития са чудесна трибуна за по-малко популярни брандове, които да могат да се представят, а запознанствата, които могат да се натрупат - те са безценни. Затова отново искаме да изкажем огромните си благодарности на организаторите за покана и възможността Семейна пекарна “Martines caffe” участва и да се представи пред подбраните гости. За нас беше истинско удоволствие.

 

Оставете коментар

Loading...