BELLEZZA: Как да изберем домашна еспресо машина?

Постнато отadmin29/11/20210 Коментар(и)Любопитно,

Кафе индустрията предлага огромно количество от начини за приготвяне на чаша от любимата ни напитка. Някои от тях са V60, френска преса, кафеварка и еспресо машина. Последният е един от най-предпочитаните за много хора, особено тук в България.

 

Кафе машина BellezzaКафе машина BellezzaКафе машина Bellezza

 

Въпреки това, за да приготвите подобаващо вашето еспресо са необходими определени способи, като високо налягане и температура, за да го постигнете. Поради тази причина се създава и  кафемашината. Има много марки, цени и дизайни по целия свят. Но кои са факторите, които трябва да имате предвид, когато избирате да закупите домашна еспресо машина?

 

1. Бюджет

Първата стъпка е да определите колко можете да платите за домашната еспресо машина? Не забравяйте, че кафемелачката също е значителна покупка. Освен ако не изберете да закупувате мляно вашето кафе или не изберете от типа „робот“ машини, които предлагат вградена мелачка.

 

2. Характеристики

След като зададете бюджета и основната си цел, следващата стъпка е да помислите за функциите, които бихте желали да разполага вашата кафемашина. Например, ако искате тя да има PID контрол и опция за предварително накисване преди екстракция. Групата трябва да е неръждаема и ако можете да контролирате температурата на бойлера, това е още по-добре, защото можете да експериментирате с различни съотношения на извличане. Не забравяйте да вземете предвид и водопроводната връзка и наличното пространство във вашия дом. И така списъкът с екстрите може да продължи до безкрай.

Определяйки всички ваши нужди и изисквания, можете да продължите своето търсене като проучите различни марки, машини и т.н. Въпреки това, Martines Family Coffee Roastery следва своята мисия да повишава кафе културата в България. И затова решихме да ви спестим време и усилия, като ви предложим нашата нова домашна еспресо машина Chiara Leva.

 

3. Защо Bellezza и Chiara Leva?

Разбираме колко е важно всеки любител на кафето да се наслади на любимата си напитка и както вече споменахме, в България сме склонни да консумираме предимно еспресо. Първата стъпка към това е да си купите прясно изпечено кафе,  без да правите компромис с качеството. Но изборът на specialty coffee не е достатъчен сам по себе. Нуждаете се  и от подходяща и надеждна еспресо машина, за да го приготвите.

След дълго проучване на пазара избрахме да си партнираме с немския бранд – производител на домашни машини за еспресо Bellezza. И имплементирахме в нашата асортимент техния бестселър Chiara Leva. Моделът работи система с двоен кръг, така че качеството на еспресото или капучиното не е компрометирано, без притеснения за вкуса на кафето ви. Просто се уверете, че е прясно изпечено.

 

Какво ще кажете за другите характеристики?

Домашната еспресо машина Chiara Leva разполага с вибрационна помпа, обем на бойлера 2 литра, контейнер за вода 1.8 литра (не е необходимо свързване към водопровода). Тя е идеално решение за по-малки пространства, с красивия си дизайн, с размери 285 x 355 x 350 мм. Можете да намерите пълното описание с характеристики на тази домашна кафемашина като PID контрол, накисване преди екстракция и други - Тук.

 

 

Надграждането на нашата домашна еспресо машина не е лесно, а целта е да се намери най-подходящият вариант за постигане на баланс между качество и цена. Въпреки това, нашият дългогодишен опит ни даде необходимите знания, за да идентифицираме тези важни фактори в един доставчик. Ето защо ние сме готови да ви помогнем да намерите най-доброто за вас - Chiara Leva, с гаранция и поддръжка. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни въпроси и имайте предвид, че количествата са ограничени.

Оставете коментар

Loading...