“Besca Roasters”, добре дошла!

Постнато отadmin30/08/20190 Коментар(и)Новини,

На 21 август целият екип на “Martines Caffe Family Roastery” отпразнува пристигането на новата пекарна “Besca Roasters”, която “пропътува” дълъг път, но вече е при нас.

Официалната част започна с няколко думи на собственика Владимир Малканов, който сподели, че е изключително щастлив за новата машина и пожела успех на фирмата с думите: “ Надявам се да ни донесе още доволни клиенти. ” и отряза червената лента. След което последва наздравица с чаша шампанско и добро настроение.
 


Ние от “Martines Caffe” се стараем да предлагаме голямо разнообразие както на сурово кафе, така и на машини за печене. Освен пекарна за 60кг, 1кг. и 0,250кг., вече имаме и за 15кг, защото за нас е важно да сме гъвкави и крайният потребител да е доволен.

Но все пак е важно и да разкрием малки детайли за новата придобивка на фирмата.

Всяка машина “Besca Roasters” се произвежда, за да осигури най-гъвкавия и стабилен процес на печене на кафе. Може да се контролира всяка стъпка от процеса, а ефективната и безшумна работа доставя истинско удоволствие.


Има нисковъглеродна стоманен двойностенен и удължен обем на барабана. Снабдена е с електронна система за управление на газовия клапан, така че запалването на горелката се извършва директно от контролния панел и ако има повреда на пламъка, газът се изключва автоматично. Също така USB кабел за компютърна връзка, за да може да се използват различни програми.

Последните години инвестираме в повишаване квалификацията на служителите и системата за управление на качеството. Благодарение на нашите пекари производството ще бъде на изключително високо ниво, както е било и досега, за да може всеки наш потребител да бъде максимално доволен, без значение от количеството, защото нашата цел е: “Разнообразие и наслада чрез прясно изпечено кафе.”


Ако искате да разберете кои бяха първите кафета, които изпекохме, можете да кликнете тук

 

Оставете коментар

Loading...