ЗА НАС

• Кои сме ние?
„Мартинес Кафе“ е семейна пекарна за кафе , създадена от Владимир Малканов и базирана в София, България. Наша цел е да предлагаме на клиентите си прясно изпечено кафе. Споделяйки заедно с вас традиции, познания и моменти, изпълнени с качество, от които можем да се учим и превърнем в ценители.

• История на Мартинес
„Мартинес Кафе“ - Семейна Пекарна е фирма създадена от Владимир Малканов преди повече от 14 години. В предишната си практика като собственик и управител на няколко столични заведения, работата с кафе била ежедневие за него и му се налагало да работи с различни фирми, търсейки надеждност и качество.
Тогава той осъзнал, че кафето се е превърнало в негова страст. Разбира, че това, което клиентите търсят, е преснота на кафето, подкрепа и надежден партньор, за когото качеството е  в центъра на процеса на обслужване.
Въз основа на това Владимир създава „Мартинес Кафе“, което е комбинация от имената на дъщерите му, Мартина и Анес,  за да предостави на клиентите си прясно изпечено кафе, разнообразие и най-важното за него, удовлетворение от вкуса и обслужването, чрез постоянен контакт, разбирателство и отношение.
Той работи усилено, за да изучи в детайли и  да запази традиционния процес на изпичане, тъй като целта му е да осигури качеството не само в процеса на обслужване, но и при кафените зърна.
Затова екипът на „Мартинес Кафе“ работи усилено, за да гарантира, че клиентите ще получат повече от просто пакетирано кафе, но и взаимодействие относно целия  по–нататъшен процес,  до момента на  отпиване и наслада.

• Нашата мисия
Ние сме семейна компания, специализирана в изпичането на кафе и снабдяването с допълващите го продукти, като консумативи, оборудване и други. Чрез прилагането на традиционен процес на изпичане и предлагането на преснота на кафените зърната, предоставяме на нашите клиенти и потребители качество при обслужването, разнообразие и удоволствие на всеки пазар, на който оперираме
.
• Нашата визия
Да бъдем разпознавани в индустрията като компания-пример за правилно изпичане на кафе и източник на познания за всеки един етап от цялостния процес.

• Ценности
- Разнообразие: независимо, че основната ни дейност е съсредоточена в усъвършенстване при изпичането на кафе, се стараем да предлагаме на нашите клиенти цялостно решение относно етапите на кафе-процеса.
- Качество: постоянно следим нашите традиционни процеси на изпичане на кафето, като по този начин се уверяваме, че крайния продукт запазва максимално своите вкусови характеристики и преснота.
- Опит/специализиране: с повече от 14 години опит, образование и професионализъм ние се грижим за удовлетворението на всеки един от нашите клиенти.
- Сътрудничество / Семейство: „Мартинес Кафе“ като семеен бизнес, работи заедно със своите клиенти, като осигурява постоянно взаимодействие  и по този начин създава усещане у тях за участие в целия кафе-процес и ги приобщава към нашето семейство.  
- Надеждност: защото всеки момент има значение. Затова ние градим доверие у нашите клиенти посредством подкрепа при всеки един етап от процеса, максимализирайки техните очаквания за качество и удовлетвореност, като обръщаме внимание на индивидуалните им желания и цели.
- Прозрачност: във всеки етап от процеса присъства постоянна комуникация с нашите клиенти и потребители, както и прозрачност при информацията, която  им предоставяме. Доказателство, за което е, че всеки един от тях е винаги добре дошъл в нашата производствена база, за да проследи процеса на работа.

• Човешкият фактор
Създателят на „Мартинес Кафе“ притежава повече от 20 години опит в кафе-индустрията, 14 години практика в областта на изпичането на кафе, а служителите – в познанието и професионалното изследване на кафето. Цялата тази специализация създава чудесна синергия за подсилване, увеличаване и гаранция на цялостното удовлетворение на клиентите и потребителите по отношение на качеството на продуктите и услугите ни.

Loading...