Образователна кутия - Coffee Explorer - Качество

ИзчерпаноОбразователна кутия -  Coffee Explorer - Качество от Martines Specialty Coffee

Ние от Martines Caffe сме отдадени на мисията да повишаваме кафе културата в България и вярваме, че всеки заслужава да пие хубаво кафе. Затова създадохме поредицата от образователни кутии, с които целим да постигнем именно това.
Наясно сме, че дефиницията "хубаво кафе", всеки от нас тълкува различно и това е напълно нормално. В този ред на мисли искаме да ви предоставим възможността да опознаете различните аспекти в света на кафето и да можете информирано да направите избора си, кое е вашето любимо кафе и предпочитан вкус.
Образователната кутия Coffee Explorer  е подходяща за всеки, който обича кафе и би искал да научи нещо ново за него. Не се изискват специални познания или умения, а само желание. Кутията е предназначена за 1-4 души.

Първата ни Образователна кутия -  Coffee Explorer  е посветена на различните категории качество, които се използват в индустрията. Опитвайки всяко от трите вида кафе, които нашите технолози са селектирали за вас, бихте могли да проверите сами има ли разлика между отделните класове, каква е тя и до колко е важно качеството за вас самите?

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Това е първата от нашата поредица образователни кутии, които имат за цел чрез съответен сегмет от света на кафето, да обогати вашите познания.
Създадохме Coffee Explorer, защото вярваме, че всеки заслужава да пие хубаво кафе, което да отговаря на негоивия индивидуален вкус. Подарете си едно по-нестандарно изживяване като разгърнете потенциала на вашите сетива и си направите  десутация вкъщи.

Coffee Explorer Качество съдържа:
Три вида кафе
Дегустационни карти - два броя (за споделяне)
Подробни инструкции и информация
Карта "Колело за описание на кафето"

  • 49.99 лв
  • без ДДС: 41.66 лв

Опции

Loading...