Образователна кутия - Coffee Explorer - Процеси

ИзчерпаноОбразователна кутия -  Coffee Explorer - Процеси от Martines Specialty Coffee

Ние от Martines сме отдадени на мисията да повишим кафе културата в България и вярваме, че всеки заслужава да пие хубаво кафе. Затова създадохме поредицата от образователни кутии, с които целим да постигнем именно това.
Наясно сме, че дефиницията "хубаво кафе", всеки от нас тълкува различно и това е абсолютно нормално. Всеки има собствен вкус. В този ред на мисли искаме да ви предоставим възможността да опознаете различните аспекти в света на кафето и да можете информирано да направите избора си, кое е вашето любимо кафе.
Образователната кутия Coffee Explorer е подходяща за всеки, които обича кафе и би искал да научи нещо ново. Не се изискват специфични познания или умения, а само желание. Кутията е предназначена за между 1-4 души.

Образователна кутия - Coffee Explorer Процеси е посветена на трите основни метода на обработка на суровите зърна, които се използват в индустрията. Опитвайки всяко от трите вида кафе, които нашите технолози са селектирали за вас, бихте могли да проверите сами има ли разлика между отделните процеси, каква е тя и до колко ви харесват те?

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Това е следващата на нашата поредица образователни кутии, които имат за цел да обърнат внимание на съответен сегмент от света на кафето, обогатявайки вашите познания.
Създадохме Coffee Explorer, защото вярваме, че всеки заслужава да пие хубаво кафе, което да отговаря на неговия индивидуален вкус. Подарете си едно по-нестандартно изживяване, а именно дегустация вкъщи и отключете сетивата си.

Coffee Explorer Процеси съдържа:
Три вида specialty кафе по 100гр/ всяко
Дегустационни карти два броя (за споделяне)
Подробни инструкции и информация
Карта "Колело за описание на кафето"

  • 35.00 лв
  • без ДДС: 29.17 лв

Опции

Етикети:Образователна кутия - Coffee Explorer - Процеси, 2351, Други продукти

Loading...