Спинел Лола - кафе машина за капсули

Спинел Лола - кафе машина за капсули от Martines Specialty Coffee
Новият, модерен, ергономичен и закачлив дизайн прави тази машина истинско технологично бижу на италианското производство, идеално за офиси и домашна употреба и уникална в света на капсулните машини.
Lola е предназначена за крайния потребител, но се справя отлично и с професионалните нужди.
Иновативният резервоар, изработен от прозрачен поли карбонат, прави лесна и бърза проверката на нивото на водата и благодарение на изключителния си връх може да се пълни отново, без да е необходимо изваждането му.
Използването на патентовани термо блокове със само почистваща се хидравлична система осигуряват пълното отстраняване на всички проблеми, причинени от варовик в кафе групата, а патентованата система за централно затваряне с натискане с капсула подобрява инфузията.
Патентованата механична система за зареждане и изхвърляне на капсули прави много лесно поставянето на нова капсула и изхвърлянето й в специално отделение, което може да съдържа до 30 използвани капсули.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Италианска кафемашина за капсули по стандарт FAP/Espresso Point. Подходяща както за професионална употреба в заведения, така и за домове и офиси.

Мощност: кафе машина 700W - пара 800W - обща енергия: 1500W
Волтаж: 220V
Контрол на температурата: фиксиран термостат на 98° C
Контейнер за вода: 2,0 литра
Размери: (ШxДxВ) mm 235x335x370
Тегло: 8,2 кг
Цвят: черна с бели и червени детайли

  • 444.00 лв
  • без ДДС: 370.00 лв

Етикети:Спинел Лола - кафе машина за капсули, Кафе машини за капсули Spinel

Loading...