Чаша Keep cup + specialty coffee Перу Тунки 0.250 кг

Чаша Keep cup + specialty coffee Перу Тунки 0.250 кг от Martines Specialty Coffee

„Keep cup е създадена с цел да предостави на любителите на кафе чаша, в която да се насладят на времето си, когато пият кафе с приятели или семейство, да я вземат, където пожелаят и да паснат на техния стил, тъй като се отчита с разнообразие от цветове, но в същото време да запазите температурата на кафето за дълго време.Най-хубавото е, че е за многократна употреба, можете да го използвате колкото искате и да се прави от материали, които допринасят за околната среда.

Проблемът със замърсяването и увреждането на околната среда нараства и расте всяка година. Ето защо нашият екип на печене на кафе Martines реши да реализира тази промоция през април. Този път вашето прясно изпечено специално кафе идва със специална чаша.

Специално кафе Peru Тunki се отглежда от Wilson Sucaticona и е считано за най-доброто кафе в света за 2010 г. от Асоциацията за специално кафе. то идва от района на Пуно и расте между 1600 и 2000 м надморска височина. Кафените зърна са сорт Бърбън и се обработват мокро. Tunki е името на фермата, откъдето идва кафето и се отнася до националната птица на Перу " Cock of the Rocks"

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Специален пакет с 15% отстъпка: чаша за многократна употреба Keep cup 227 мл. плюс печено специално кафе Peru Tunki 0,250 кг, което има нотки на сушени плодове, какао, карамел и мед. Този месец Martines Family Coffee Roastery предлага промоция, която не само ще ви позволи да се насладите на прясно изпеченото си кафе, но и ще допринесете за околната среда, като пиете любимата си напитка в природосъобразна чаша. Ограничени количества.

  • 56.81 лв
  • без ДДС: 47.34 лв

Опции

Loading...