Чаша KeepCup Brew 227 ml стъклена

ИзчерпаноЧаша KeepCup Brew 227 ml стъклена от Martines Specialty Coffee

KeepCup са екологично съобразни чаши за многократна употреба, които радват с невероятния си дизайн. Те са леки, идеално пасват в ръката ви, изработени от здрава и нетоксична пластмаса. Уникалният дизайн и разнообразната цветова гама ще ви гарантират, че ще се откроите от тълпата. KeepCup е перфектено решение, ако често бързате и пиете кафе в движение. Не забравяйте, че KeepCup не е нито вакуумно изолирана, нито херметичена - идеята на австралийската компания, която ги произвежда, е да създаде екологична алтернатива за хартиена чаша.

Използвайки KeepCup всеки ден засягате по-малко околната среда. Интересен факт е, че за да създадете една KeepCup, ви е необходимо количеството материал, който би бил използван за производството на 20 чаши за еднократна употреба. По целия свят всяка минута около милион чаши за еднократна употреба стигат до сметището. За разлика от KeepCup, много от тях не могат да бъдат рециклирани. Решете този проблем - изберете KeepCup!

Дизайнът на KeepCup е съобразен с бариста стандартите, използва се лесно и пасва на височината между групата и основата на кафемашините. Също така Press fit капакът не позволява да се разлива напитката, чрез него отпивате лесно и хигиенично съобразена.

Чашите са подходящи за миене в съдомиялна машина на горният ред и за употреба в микровълнова печка без капак до 100°C / 212°F.Вместимостта е 227 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

KeepCup Original Clear Edition е серия от чаши за многократна употреба, екологично съобразни, цветни, изработени от пластмаса. Clear Edition се откроява със своето тританово тяло - то е леко, издръжливо и не съдържа BPA/BPS

  • 37.99 лв
  • без ДДС: 31.66 лв

Опции

Етикети:Чаша KeepCup Brew 227 ml стъклена, 4096

Loading...