Черен комплект Timemore - Crystal Eye 02

Черен комплект Timemore - Crystal Eye 02

Комплектът включва:


- стъклен Timemore - Crystal Eye 02 в черен цвят;

Приготвянето е лесно - всичко, от което се нуждаете, е този комплект, хартиен филтър и смляно кафе. Размерът 02 е идеален за приготвяне на  една или повече напитки, а стъкленият дизайн го прави елегантен и подходящ за интериора на всяка кухня.

Характеристика:

- Timemore Crystal Eye е направен от висококачествено стъкло, вътрешната стена е проектирана в три части: гладка горна част, така че филтърът да се придържа към капкообразувателя и водата да не влиза между тях; средна с много канали, осигуряващи правилно разпределение на водата, а долната част с по-малко канали. Този дизайн осигурява правилен поток на водата, което влияе върху екстракцията и ви позволява да постигнете очаквания вкус на кафето.

- Капкообразувателят е съвместим с конусни филтри с размер 02.

- Размери - ширина: 12,4 см (основа: 10,4 см) и височина: 9,1 см.

- Timemor - стъклен уред Server 600ml, удобната дръжка ви позволява да държите каната с горещо кафе, благодарение на профилирания накрайник като можете да изсипете съдържанието на каната в чашите без да се разлива. Отбелязаната маркировка до 500 ml на стената улеснява определянето на количеството на напитката и Ккапачката запазва температурата ѝ дълго време.


Допълнително комплектът включва 10 хартиени филтъра.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комплектът Timemore се състои от стъклен капкомер 02 и уредa server от 600 ml. С тях ще можете да си приготвяте вкусно филтрирано кафе у дома.


  • 80.50 лв
  • без ДДС: 67.08 лв
Loading...