Comandante - C40 MK4 Nitro Blade - Black

2-3 ДниComandante - C40 MK4 Nitro Blade - Black от Martines Specialty Coffee

Геометрията на ножовете е оптимизирана за постигане на отлична производителност на зърна с намален въртящ момент и в същото време осигурява прецизно разпределение на размера на частиците за най-добри резултати при приготвяне.
Регулирането на смилането на Comandante ви дава пълен контрол върху всеки метод на приготвяне и фиксира предпочитаната от вас настройка на мелене на място, като ви помага да извлечете най-доброто от вашето изпечено кафе и да повтаряте резултатите отново и отново. Тази производителност на смилане от световна класа превърна Nitro Blade в оръжие на избор за истински кафе ентусиасти по целия свят, от домашни баристи до шампиони на Световната купа по приготвяне.
   
Дизайн: Неръждаемата стомана е правилният избор за изграждане на здрава и безопасна кафемелачка.  Ето защо от неръждаема стомана са направени не само ножовете, но и тялото, оста, манивела и микро сачмените лагери.  Продуктите Comandante не съдържат алуминий.

Когато полимерите могат да се използват за подобряване на производителността, Comandante използва високоефективни полимери без BPA, които отговарят на най-строгите стандарти за безопасност на храните.  Тези материали са проектирани да издържат години на тежка употреба.

Comandante обича естественото дърво.  Масивните дъбови дръжки, произведени от приятели в Шварцвалд в Германия, са чудесно ергономични и красиви за гледане, благодарение на уникалната зърнеста структура на дъба.

Моделите Classic и Special Coating използват здраво и елегантно прахово покритие – изпечено при висока температура, а не само боядисано.

Всеки C40 MK4 се доставя в комплект с един кафяв стъклен буркан за зърна и един прозрачен буркан от полимерно стъкло.  И двете са супер лесни за почистване и побират около 40 гр.  печени кафеени зърна.  С тегло малко над 600 гр., компактният размер и здравата природа на C40 означават, че независимо дали сте у дома или сте тръгнали на приключение, най-добрата ръчна мелачка в света е ваш верен спътник.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Ножове: Материалът и дизайнът на ножовете са гордият резултат от години, посветени на изследване и развитие в кафе лабораторията на Comandante®.  Nitro Blade® е уникален, използващ високолегирана неръждаема стомана с високо съдържание на азот с фина мартензитна микрокристална матрица.

  • Продуктът е разгледан: 418
  • Модел: C40 MK4 Nitro Blade
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 542.93 лв
  • без ДДС: 452.44 лв

Етикети:Comandante - C40 MK4 Nitro Blade - Black, C40 MK4 Nitro Blade

Loading...